Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

painted heart

Bahsetmek istediğim  film Huà Xīn (畫心;, Painted heart) , 2008 yapımı bir Çin filmi.  Konu olarak doğaüstü kategorisinde yer alıyor olsa bile neredeyse elle tutulabilecek kadar romantizm içeriyor. Bunun yanı sıra korku, aksiyon ögelerine de yer veriliyor. Bana kalırsa ilk yarım saatin sıkıcılığına oranla  sonu kesinlikle mükemmel. Belki bunda benim güçlü ana kadın karakter takıntımın etkisi vardır.






Bir iblis gerçekten aşık olabilir mi? Peki bir kadın sevdiği adam için neleri göze alabilir? Bir iblis aşık olursa ne olur? Bu soruların cevapları filmde işlenmişti.




Hikaye Qin hanedanlığının sonu ile Han hanedanlığının başı arasındaki dönemde geçiyor. Xiaowei adlı bir kız  haydutların elinden kurtarılıyor. Ve askerlerle birlikte başkente gidiyor, bundan kısa bir süre sonra orduyu terk eden bir asker başkente dönüyor. Aynı zamanda şehirde uzun zamandır cinayetler işlenmekte. Kurbanların kalpleri tek kılıç hamlesiyle yerinden sökülüyor. Bütün bunları araştırırken aralarına bir de şeytan avcısı ekleniyor.





Son olarak filmin Çin’de 21 farklı dalda ödül aldığını belirtmek istiyorum, iyi seyirler….




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 yorum:

Teoman dedi ki...

Nereden indirebilirim veya izleyebilirim bulamadım da hiç bir yerde.

Unknown dedi ki...

http://asya-sinema.com/painted-skin-boyali-yuz-2008-cin-tr-altyazili-hd-izle/
bu adresten izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder